Search

Дом > Изложба > Садржај
Категорије производа
Контактирајте нас

Сузхоу Гуанхуа папиром

Адд :но .666 , Yупан Рд., Wеитанг град, округ Xиангцхенг, Сузхоу, Кина, 215134

Кон : МС БЕЛИНДА YУ

Тел :0086 , 512 65755551

Пхо :0086 18915544818

Факс : 0086 512 65456952

Е-маил :sales@guanhuapaper.com

Wеб :WWW.GUANHUAPAPER.COM

Пет елемената за штампање екрана процес штампања
Aug 04, 2016

Прво , штампање

Рукопис је оригинално са оригиналне свилене екрана процес штампања, свилена екрана штампање засноване су на рукопис, је у директној вези свилено Сито штампа и посебан Копирај враћања ефекат квалитетом штампања и уметнички циљеве. Штампање свиле екрана прераде рукописи генерално је подељена на сликовних рукопис, рукописе и фотографије супстратом ефекте ефекте, паковање и тако даље.

Друго , блокирају челичних тањир за тампон штампа и екрана

Седан некако је комплекс који подразумева проблеми са штампањем за подлози бити штампани образац за цртање за референцу филм логотип. Таблице са тампон штампа и Сито штампа, испред или иза различите услове и дубина захтеве категорије. Када свести о потреби за Сродне индустрије, то је тешко испунити у индустрији не разуме процес штампања и штампање екрана процес захтеве, такво путовање у многе непотребне проблеме.

Три , избор мастила

Мастило типа досадан је више од, Генерал мастила је подељен на металним пером, пластичне пером и УВ мастило, и тако даље, светло конзерву поена велике класе на има више од 10 врста, у овој малој серији на не једног по једног случаја лифт има, ковани сваке врсте, и постоји много проблема, као пластичних материјала од конзерви ковани за АБС , ПВЦ, ПП, ПЕ итд., овај неколико различитих пластичних материјала тешко радим са истом пасусу мастило достигао више са ефективности, ово није разумно, јер различитих материјала на штампање потребног за откривање такође није толико у избору инк времена за тестирање.

4 , штампач материјала

На ово све док се спроводи помоћу фактора које ствара проблем, у томе нема потребе више неугодно.

Пет , штампање опреме

Штампање екрана процес штампања према подлози величине, величине области за штампање или материјала, ефекат штампање и излазни захтеви ће изабрати различитих уређаја за штампање, постоји одређени степен знања


Релевантне индустрије знања

СУЗХОУ ГУАНХУА ПАПИРОМ