Search

Mahsulot kategoriyalari
Контактирајте нас

Сузхоу Гуанхуа папиром

Адд :но .666 , Yупан Рд., Wеитанг град, округ Xиангцхенг, Сузхоу, Кина, 215134

Кон : МС БЕЛИНДА YУ

Тел :0086 , 512 65755551

Пхо :0086 18915544818

Факс : 0086 512 65456952

Е-маил :sales@guanhuapaper.com

Wеб :WWW.GUANHUAPAPER.COM

Сито штампа и друге штампање шта је главна разлика је на путу
Aug 04, 2016

Главне разлике у поређењу са другим штампања  екран, штампање на следећи начин

① Штампање прилагодљивост литхограпхиц, љтампам, гравуре, три метода штампања се могу штампати само на равним супстратом. Сито штампа можете да одштампате односно у авион или површину, сферна и одштампани на конкавни површини на подлози. Односно заслонске другу руку штампа не само могу отисак односно на тешко објекти могу бити штампане на меко односно не ограничавају текстура на подлози. Поред тога односно изван директно штампање, Сито штампа односно такође може бити индиректно штампање метод штампања односно први, екран односно штампање у верзију желатина или силикона, а потом су пребачени у подлози. Стога прилагодљива односно екран штампање прошириш опсег апликација.

② мастило слој дебљине односно стереоскопски односно богата оффсет и љтампам пером слој дебљина је 5 микрона односно гравуре штампање је отприлике 12 μм, односно флеxо (Анилинске) штампање мастило слоју дебљине 10 микрона, односно док је екран штампање мастило слој дебљине од дебљине мастила слоја односно до 30 микрона. Специјални дебљина односно за екран, штампање мастило штампани коло даску дебљине може да има највише 1000 μм. Узбуркано мастила односно штампање Браилле дот-Yу након узбуркано мастило слој дебљине до 300 микрона. Дебљина екрана штампање мастило односно штампање богатих односно стереоскопски односно

Ово не би требало да у поређењу са другим метода штампања. Сито штампа за израду фотографија није само једнобојна односно могу користити и за боју и штампање у боји на екрану.

③ јако светло односно бистар због карактеристике екрана штампања шаблон, односно тако да га можете користити различите мастила и лакови односно не само можете користите лепљења, везивање агената и пигмената односно са грубе честице пигмента може да се користи. Поред тога односно екран штампање мастило је једноставно односно за пример односно запали отпорних пигмената

У нивоу мастило односно је друга карактеристика Сито штампа. Екран штампања производи имају предност у јако светло. Од стране пракса је показала да односно коришћењем црним мастилом у премазни папир Сханг кад притисак штампање Хоу мерење Максимална густина вредност опсега за упоредио односно помака за 1.4 и испупчена штампања за 1.6, а отежи односно штампање за 1.8 и Сито штампа Максимална густина вредност опсега могу да подигнем 2.0 односно амбалаже дизајн тржиште позиционирање треба да како се тако екрана штампања производи отпор светло секс од друге врсте штампе производи светлост секса јак отпор односно више за Yу у отвореном за оглашавање, као и трагове са.

Црни штампања област је генерално помак, метода на љтампам штампања, као што је максимум величина приликом штампања за све величине, односно више од комада машине и опрема ограничења на величину односно. За штампање велике површине и Сито штампа може односно данас штампати сито производи су најзначајнији нагоре за 3 м X4 м односно су још већи. Горе наведене четири тачке су штампати сито и по чему се разликују од осталих односно штампање као екран опције штампања и предности. Разумевање карактеристике екрана штампање односно односно прелази односно у штампању метод избора Неплаћени екрана штампања предности односно да би постигли резултате боље штампања.


Tegishli sanoat bilimlari

СУЗХОУ ГУАНХУА ПАПИРОМ