Search

Mahsulot kategoriyalari
Контактирајте нас

Сузхоу Гуанхуа папиром

Адд :но .666 , Yупан Рд., Wеитанг град, округ Xиангцхенг, Сузхоу, Кина, 215134

Кон : МС БЕЛИНДА YУ

Тел :0086 , 512 65755551

Пхо :0086 18915544818

Факс : 0086 512 65456952

Е-маил :sales@guanhuapaper.com

Wеб :WWW.GUANHUAPAPER.COM

Ознака идентификује квалитет термичких ознака
Jul 24, 2017

Ознака Идентификовати квалитет термичких етикета

Тренутно тржиште електронских вага неједнако, не постоји увођење националног стандарда, већина корисника не зна како да идентификују квалитет квалитета термичке етикете, што за многе компаније за стварање нискоквалитетног термалног папира даје погодан, до губитака корисника , Светлост је налепница осетљива на топлоту како би уштедела време краће, пишући фуззи, тешке штете на штампачу. Следећа ознака Цо., Лтд. и делимо три методе које се користе за идентификацију предности и недостатака термичких етикета.

1. Изглед: Ако је боја папира бела, што указује на то да је заштитни слој папира и слој који је осјетљив на топлоту неразуман, додајући превише фосфорја, бољи папир би требао бити мало зелен. Папирна завршна обрада није висока или се чини неуједначеним, што указује на то да превлака за папир није равномерна, ако папир изгледа веома снажно одраз, али и додати превише фосфора, квалитет није јако добар.

2. печење: печена методом је такође врло једноставна, са упаљачем на задњој страни грејања папира, ако је загрејан, папир је ван боје браон, што указује на то да термо осјетљива формула није разумна, уштеде вријеме могу бити краћи ако црни делови папира имају мале пругове или неуједначене боје, што указује на то да премаз није равномеран. Добар квалитет папира након загревања, јер је тамнозелено (са мало зелене боје), а униформа боје, од центра до околине, постепено бледи.

3. Поређење контраста са сунцем: штампани папир са флуоресцентном оловком након сунца под сунцем, ово може убрзати термички премаз на светлосном одзиву, који папир најбрже црни, што указује на краће време за спасавање

Производња етикета електронског вага (електронска ознака скале) може постићи стандард "три одбране" стандарда: водоотпорни, против-уље, против хабања; стабилног квалитета, високе осетљивости, јаких адхезивних својстава, добре температуре и других предности; Анти-фалсификовање, заштита животне средине, кроз међународну сертификацију ФДА производа; етикете производа који се примењују на бар код електронске скале марке: Темпле Ганг, Меттлер. Толедо, производи компаније, Топ, Исхида и Таи Ханг електронске ваге.

Иако је етикета веома добра етикета, али понекад ће људи донијети невоље. Као што је ново купљено кухињско посуђе или санитарна опрема, потребно је уклонити површину самољепљиве етикете, или врло оштре, ако не налепнице без таквог проблема. Када се користи са етикетом, нема проблема. Међутим, налепнице је теже уклонити етикету, ако чисто није чисто, остављајући лепљиви слој лепка на предметима, дуго времена, прљаве ствари ће се држати предмета ће се појавити прљавим. Заправо, не само да су кухињски прибор и производи од санитарног чаја имају такав проблем, неке друге ствари попут пластичних производа, стаклених производа, керамичких производа итд., Купили су углавном наљепљене наљепнице, иако се површина ствари може уклонити, али дно То лепљиво лепило је тешко очистити. Пословни људи се не држе налепница када разматрају ове проблеме, ако пређу на употребу Ст. не могу промијенити пластичну такав проблем.

Обично лепило лепило је углавном састављено од смоле и растварача, вискозност је боља. Такав процес је развијен и како би се осигурало да се вискозитет самољепљивих етикета, али и да се обезбеди да самољепиве етикете имају добар уклон. Може се померати наљепнице наљепнице

Једна од најраспрострањенијих метода је најчешће коришћена метода: потопљена врућом водом или урезана са делом за сушење косе, а затим лагано прорезати делом влажне крпице, уклоните га. Овај метод неће узроковати оштећења предмета. Треба напоменути да предмете треба купити што је пре могуће након уклањања самољепљивих наљепница, ако је вријеме дуже, самољепљив лепак лепка потпуно нестабилан, а затим уклоните теже. Само за обичне наљепнице наљепнице, попут Ст. Хенгиа могу се пренијети на пластику, не требају толико проблема, бесплатна паста, не остављају никакав траг, нема остатака и могу се постићи више пасте.


Tegishli yangiliklar

СУЗХОУ ГУАНХУА ПАПИРОМ