Search

Mahsulot kategoriyalari
Контактирајте нас

Сузхоу Гуанхуа папиром

Адд :но .666 , Yупан Рд., Wеитанг град, округ Xиангцхенг, Сузхоу, Кина, 215134

Кон : МС БЕЛИНДА YУ

Тел :0086 , 512 65755551

Пхо :0086 18915544818

Факс : 0086 512 65456952

Е-маил :sales@guanhuapaper.com

Wеб :WWW.GUANHUAPAPER.COM

Преглед и штампање машине
Aug 04, 2016

Извор напајања:

За писање стампарије најважнији поступци могу бити подељени у: пластичне главе притисак преливена пера на штампање плоча и наставио; Пластични глава иде изнад подлози; Штампање након штампања горе под пластичне главу. Три главна контрола режим одређује штампања машине у три основне категорије:

Ручно штампање машина, три покрети су под контролом ручно. Је најједноставнији штампања масине, само Малосеријска производња поруџбина и производа узорковање задатке.

Електричних машина за израду фотографија, три врсте акције су моторних возила и под контролом. Брзо штампање брзину, али штампањем притисак је мали, само мањи подручја да датум производње и штампању бар кода производа.

Пнеуматски платформу стампарије, три врсте радње су дигитални склопови за контролу пнеуматске компоненте да бисте довршили. Брзо штампање брзину, притисак, већи степен аутоматизације, тренутно је најчешћи штампања масине.

Мастило режима:

Тренутно штампања машина рукописне главни ваљак или Четкица за уље и реципроцатинг кретње одштампани изнад отварања инк системе; затворених мастило куп подлога за штампање плоча и израду слика подручја и тампон зоне затворене мастило два ротациони: бивша се зове диск стампарије, касније познат као куп стампарије. Уље за пренос стампарије можете да користите специјалне солвентан штампарске боје, екран штампарске боје и УВ штампарске боје. Раствор користи у штампање мастила и пером штампање екрана, јер се мастило на отварању уље, директан контакт са ваздухом, инк који садрже штетне састојке ће испарити у ваздух да узрокују телесне повреде. Принтабилитy пером ће варира. Уље је тренутно најчешћи машине подлога за израду фотографија стампарије.

Мастило куп подлога за стампарије углавном користе солвентан штампање пером и штампарске боје екрана. Затворена држава унутар мастило у тинти куп ће изоловати мастило од штетних компоненти у лабилан, оператер оштећења здравља на минимум, принтабилитy стабилности гарантовано. Међутим , требало би да наставио клизање држача за уље и за писање штампање плоча између висине контакт и хабање отпорност, мастило куп подлога за штампање производњу машина је високо.

Тип табеле: фиксни, кроз мобилни, мобилни грамофон, равно, непокретна

Основна три димензионалне локација стола се могу прилагодити, углавном се користи на једнобојна стампарије. Овај посао је генерално садрже структура т-конектор за лако Погледај га инвентар и производе да осигура прецизне штампање. Основно сто од других типова ради за подршку оквир.

Љатл покретни сто, уврштен на фиксним трака се може формирати у другачијој позицији на схуттле. Шатл цилиндар проширени, у зависности од сензор захтева лимитом позиција. Дупли шатл табела има два шатл позицију, искоришћености ограничења у боју стампарије; Табела 4-шатл има четири шатл позиција границе, користи у четири боје стампарије. У мултикултурални стампарије функционише процес, шатл долазак локација има дигитални коло да контроле засноване на електромагнетну сензоре у табели шатл. Шатл сто остаје релативно високе позиције репеатабилитy, високу прецизност. Али шатл сто један производ, ефикасност производње је низак.

Слеwинг мобилне плоча, додаје грамофон састав на фиксним трака радни сто. Бирање штампања штампање може бити пребачен на наведеној локацији, због на ротациони циклус је дуга, понављам прецизност је јадна, јадна прецизности Ротарy подлога за стампарије. Ротарy табела може да се инсталира 10, 16, 20 производа, ефикасност производње је висока.


Tegishli yangiliklar

СУЗХОУ ГУАНХУА ПАПИРОМ