Search

Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Контактирајте нас

Сузхоу Гуанхуа папиром

Адд :но .666 , Yупан Рд., Wеитанг град, округ Xиангцхенг, Сузхоу, Кина, 215134

Кон : МС БЕЛИНДА YУ

Тел :0086 , 512 65755551

Пхо :0086 18915544818

Факс : 0086 512 65456952

Е-маил :sales@guanhuapaper.com

Wеб :WWW.GUANHUAPAPER.COM

Екран оквир је направљен од какав материјал
Aug 04, 2016

Екран оквир је направљен од којих материјала? Ови материјали су на које су карактеристике?

Прављење оквира материјали који се користе укључују дрва, холлоw алуминијума, алуминијумски РАМ гипс, челика и других материјала. Које се најчешће користе су направљене од алуминијума екран оквире. Оквир за мрежу има своје карактеристике, односно одабраних односно по различитим околностима, односно испод изабраног екрана оквири различитих материјала односно уведен заузврат. Дрвени РАМ са једноставан, светло тежину, згодно операција, ниска цена односно растезања мрежица метод и тако даље. Ова мрежа кутија погодна за руку-одштампан. Али раствор оквир дрво екран након поплаве, јадни отпор воде односно лако односно ће утицати на штампање прецизност. Овај универзални користи односно на екрану оквир је сада ријетко се користи. Холлоw алуминијумски РАМ екрана и гипс алуминијумски РАМ екрану односно са радом светлост, односно оквир високог интензитета, односно јака солвент јак wарп и отпор воде, изглед и тако даље. за машину, штампа и штампа руку. Челични РАМ има солидан, висок снагу, добра вода отпор и солвентан отпор и карактеристике, тим редом, али стварима, незгодно недостатак односно коришћења малог домета.

Одаберите мрежну кутију, какви су услови?

НЕТ , један од кутије је један важан материјал за прављење екран, односно штампање тањир мреже оквир за бирање прикладан прибор квалитета, односно и има директан утицај на квалитет штампања. Како би се осигурала тањир прављење, штампање квалитет и други захтеви могу бити изабрани на основу следећих критеријума оквир екрана.

① оквир мора да има одререну снагу. Јер односно када оквир напетост жица мрежица за израду одређених

Снага и притисак. Ово је потребно да нето оквир притисак односно могу унаказити односно да настави величину екрана.

ИИ у гаранцију одредбе односно интензитет на екрану оквир за избор односно лако управља и користи светло тежину.

③ Нето оквира и жица везивање површина треба да има неки груб секс, односно да бисте побољшали екрана и симбиози оквира екрана.

Црна -РАМ руггеднесс. Екран оквир у употреби често долазе у контакт са водом, солвентан односно као и односно погођеним од температурних промена која захтева НЕТ оквир искошавања феномена се не јављају односно да осигура поновне употребе мреже кутију. Ово смањује отпад, односно да бисте смањили трошкове.

⑤ Када се користи за конфигурисање различитих величина екрана оквира, односно у зависности од величини отиска утврдити праву величину оквира екрана, односно да тросимо мање односно производно -се лако управља.

Главна спецификација оквира екрана алуминијум су тамо?


Иначе

СУЗХОУ ГУАНХУА ПАПИРОМ