Search

Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Контактирајте нас

Сузхоу Гуанхуа папиром

Адд :но .666 , Yупан Рд., Wеитанг град, округ Xиангцхенг, Сузхоу, Кина, 215134

Кон : МС БЕЛИНДА YУ

Тел :0086 , 512 65755551

Пхо :0086 18915544818

Факс : 0086 512 65456952

Е-маил :sales@guanhuapaper.com

Wеб :WWW.GUANHUAPAPER.COM

Статички екрана штампање машинског одржавања
Aug 04, 2016

Машина за израду слика екрана се штампа свих уређаја у максимално искоришћење опреме. екран стампарије да осигура нормалан рад, Рутинско одржавање и одржавање је од суштинског значаја и веома потребно. следећи начин из је следећи једноставна прича о Сито штампа машинско одржавање и одржавање.

Екран штампања статички одржавања машина у следећим областима:

Статички одржавање екрана стампарије је машина у за одржавање статички стање машине.

1 , успоставити прописима за одржавање машина. офсет машинског одржавања машина спецификација ће превладати. као што је промена редовне уља, опрала филтере, редовно праћење машина-прецизност и тако даље.

2 и јачање важне делове одржавања. опрему , Кем, зубца, и бубањ и који носе ове крајеве је екран новинаре Сханг најважнијих сегмената, на ови из одржавања да се разликује од Yу другог дела, јер су прецизно промена ће утицати на на крају од. пролеће је машина Сханг за институције баланс снага делова, они раде за лоше директно одлучио је покрет делова међусобне кравата нивоа прецизности, пролеће мора да има осетљив еластичне Анеластиц и неповратно пластичне деформације на пролеће је био изузетно негативан. Ако горе наведене проблеме треба хитно замене пролеца. штете од остатака раствор у процесу штампања

3 , а за технологију реформе, јачање машинског одржавања. машинског одржавања захтеве апарат у дизајн од када је пун обзир да машинског одржавања згодно. Али због новинаре сложености, стави сваки фактори су наводно сматрају да је немогуће од и окружење промене, машинског одржавања садржаја ће такође има промене. Тако да на тим није најбоље искуство машинског одржавања структуре у није нормалан рад ефекат од премиса Xиа бити бољи.


Иначе

СУЗХОУ ГУАНХУА ПАПИРОМ