Search

Mahsulot kategoriyalari
Контактирајте нас

Сузхоу Гуанхуа папиром

Адд :но .666 , Yупан Рд., Wеитанг град, округ Xиангцхенг, Сузхоу, Кина, 215134

Кон : МС БЕЛИНДА YУ

Тел :0086 , 512 65755551

Пхо :0086 18915544818

Факс : 0086 512 65456952

Е-маил :sales@guanhuapaper.com

Wеб :WWW.GUANHUAPAPER.COM

Четири главне карактеристике посебно штампање
Aug 04, 2016

1 , штампање одређени уређај

Специфичност процеса штампања специфичност опреме. Посебно је одштампате користећи стерео камере, дигиталне камере, холографски камере и посебна таблица праве опреме и штампање опреме, као и довршења и обради опреме.

2 , релативност концепта

Концепт посебно штампање је врло релативно. Генерал штампања је употреба технологије у штампања технологију коју је развио на основу штампања грану. Ако нема напретка у штампању технологије, нема посебне штампања за производњу и развој. Стога , рез узмите их све, много мање против обоје.

3 , супстратом различитости

Супстратом различитости, углавном у три аспекта: прво, штампани материјал поред папир од картона, таласасти картон, метал, стакло, тканина, синтетичке смоле влакана; друго , равно одштампаној површине, површине, крута, флексибилне подлога и материјала; и треће, супстратом подешава величину од рутине, постоје различите величине.

4 , посебан процес штампања

То је главна посебну функцију штампања. Углавном за штампање или штампање Специфичност производа током процеса целокупну производњу, као што је штампање принципи укључују не само штампање, такође укључује-притисак штампања тањир прави начин и употреба различитих таблице, процес стварања таблице разликује се такође; Није обавезујући, а су углавном као што је облога.


Tegishli yangiliklar

СУЗХОУ ГУАНХУА ПАПИРОМ